Hoe kunnen wij u verder helpen?


Omdat het DCT, zonder winstoogmerk, er is enkel ten dienste van de huisarts en diens patient, worden precies die diensten ontwikkeld die de huisarts wil voor zijn patient.

Bijvoorbeeld naalden containers tijdens de griepvaccinaties (gebracht, opgehaald en conform huidige mileu-eisen). Eigenlijk geldt dit voor alle diensten van het DCT. Er is steeds contact tussen het DCT en de deelnemende huisartsen, om een optimale service te leveren.


De levering van vloeibare stikstof, onder andere voor de behandeling van wratten, wordt door het DCT geregeld op een manier die voldoet aan de huidige wettelijke eisen. Dit op verzoek van een aantal deelnemende huisartsen die aan deze eisen wensten te voldoen. Sinds kort wordt ook zuurstof geleverd.Voor alle onderzoeken zijn patiënten voorlichtings materialen aanwezig (even bellen). 
Voor huisartsen en verloskundigen zijn meer op de professional toegesneden informatie materialen voorhanden. Voor aanvraagformulieren (laboratorium en biometrie); svp even bellen: 085 - 40 18 766.

Maar ook voor vragen en opmerkingen staan wij open, mailen kan natuurlijk ook: dct@dctilburg.com, of spreek een van de DCT medewerkers aan op de prikpost bij u in de buurt.


Voornaam
Achternaam
Telefoon() -
E-mail adres
Straat adres
Plaats
Postcode
Vraag
Opmerking